19.11.09

Απορία


Εχω μία απορία αυτές τις μέρες. Με ποια δικαιοδοσία και ποια ιδιότητα μπορεί μία παρουσιάστρια ραδιοφώνου, που από τον τρόπο που τσιρίζει και την θεματολογία που αναπτύσσει προδίδει πως μετά βίας έβγαλε το δημοτικό, μπορεί να προτρέπει από το βήμα που της δίνεται τον κόσμο, να μην κάνει το εμβόλιο της Νέας Γρίπης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "...είναι σχέδιο να μας αφανίσουν οι Αμερικάνοι".;

Κι όταν η παραπάνω δήλωση ακολουθεί τη είδηση για το χαστούκι που έφαγε η Τζούλια Αλεξανδράτου από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, πιστεύω πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας.

4.11.09

[Στα Πράσα!] Στη Σανγκάη


Που: Στο αεροδρόμιο της Σανγκάης, μέσα στο αεροπλάνο.
Περιγραφή: Φανατική οπαδός του look "mix & don't match", ετοιμάζεται να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο με τσάντα - λούτρινο βάτραχο που κουρνιάζει σαν γάτα, σε 3 αποχρώσεις του λαχανί.
Γιατί: Έχω στύψει το μυαλό μου να σκεφτώ το λόγο για τον οποίο έγινε ότι έγινε, αλλά δεν έχω καταλήξει. Είναι κάτι μεταξύ ψυχαναγκαστικού συνδρόμου επιστροφής στην παιδική ηλικία και μετα-οικολογικής φλούο μόδας υπέρ της ισότητας των ζώων όσον αφορά την χρήση τους ως αξεσουάρ.
Αυτόπτης:
Η φίλη μου η Μ. Να 'ναι καλά το BlackBerry! [Φωτογραφίες ευπρόσδεκτες στο email μου]